Need help?

I Learn Norsk møter du de samme oppgavetypene som i norskprøven, og ressusen gir øvelse i lytteforståelse, leseforståelse, skriftlig og muntilig del av norskprøve.

Email us

info@learnnorsk.com

Headquarter

Oslo, Norway

Send us a message

Customers reviews

Hei LN, jeg har bestått B2 nivået ! Takker mye for god material og stoff som er akkuratt det samme som på Kompetanse Norge. Det som jeg lurer på er noen ord, som jeg prøvde flere ganger å få vite hva byter de ordene. Første ord er skikklig, andre ord er heller og tredje ord er liksom. På forhånd takk for svar.
Norskprøve norskprøve B2
Svetlana Malinska
Helsefagarbeider
Hei, Learn Norsk Tusen hjertelig takk, jeg har lært mye av deres nettopplæring. Jeg skal ta norskprøve A2 B1 skriftlig og muntlig. Jeg trenger noe video om skriftlig og muntlig. Kan du sende meg var så snill ? Jeg kan ikke lære fordi jeg går ikke på skole. Jeg har ikke mulighet å gå på norskkurs.
Norskprøve norskprøve B2
Tahir Shirinov
Rørlegger
Ifjor tok jeg Learn Norsk nettkurs i norsk språk på A2,B1 og B2 nivå. Etter 8 måneder klarte jeg å bli ferdig med Bergenstest i Oslo og dermed godkjenne min utdanning som lege i Norge. Tusen hjertelig takk for læring og ganske billig pris på forberedelse i norsk språk. Mvh, Milica
Norskprøve norskprøve B2
Milica Spasovic
Lege
Tusen hjertelig takk. Hvor mye flinke er dere i Learn Norsk. Dette kurset gir oss mange ideer og hjelper med totalt preparasjon til A2 nivå.
Norskprøve norskprøve B2
Zakarija Sirjie
Elektriker
Tusen takk for god lærning. Jeg setter stor pris på det og tester og quizer hjalp meg mye til å bestå B2 nivået på Helsfyr, nå i oktober.
Norskprøve norskprøve B2
Jessica Emanuelle
Student
I did the exam today and your material really helped me preparing for it! I still don't understand everything at the end, but thanks a lot for good preparation!
Norskprøve norskprøve B2
Nura Yusuf
Barnehagelærer

Join Our 852 Happy Students​ Today!

For å utvikle et godt nok språk for å lykkes på NORSKPRØVE, trenger DU en eksplisitt opplæring Dette får DU HER !