About Us

Garantert suksess på norskprøve og jobbintervjuet for innvandrere eller penger tilbake! Få bekreftelse på dine språkfardigheter av Learn norsk som hjelper deg hele tiden med tips, råd og tilbakemeldinger på din kunnskap i norsk språk gjennom vår læringsplatform!

Questions & Answers from A to Å.

Voksenopplæring Aleksandersen - læringsprosess basert på erfaring av våre kandidater og tidligere elever som har bestått norskprøver på A2, B1 og B2 nivå.

Begge deler. På privattimer og gruppetimer vil du ha god tid til å spørre spørsmål og trene på dine norskferdigheter med oss.

Nå kan vi tilby support på norsk, engelsk og serbo-kroatisk. Vi prøver så godt vi kan å hjelpe deg med dine henvendelser.

Våre studenter kommer fra hele verden. Vi har mange studenter fra Asia, Øst Europa, USA, Sør Amerika og Nord Afrika.

Våre studenter er alt fra universitetsstudenter, arbeidsinnvandrere, husmødre, asylanter,forretningsmennesker. Alle våre studenter har forskjellige læringsbehov og vi gjør vårt beste for å tilpasse hvert onlinekurs.

Voksenopplæring Aleksandersen tilbyr  nivåer i norsk språk, fra A0 til B2. Alle som ønsker å forbedre seg i norsk, er velkomne hos oss. Vi underviser viktige ferdigheter til nybegynnere, vi hjelper med språkutvikling  til selvstendige brukere  til et avansert nivå i norsk.

En klasse er I 60 minutter og du kan booke klasser om formiddagene eller ettermiddagene fra mandag til fredag, samt fleksible tider i helgene. Vi forsøker alltid å tilpasse til ditt tidsskjema, så best som mulig.

Våre norskkurs følger det offisielle pensumet for samfunnskunnskap og norsk for voksne innvandrere. Leksjonene er personlig tilpasset hver student og vi fokuserer på det hver student ønsker å lære. Ved det første møtet, blir studenten og læreren enige om hvilket fokus timene skal ha. Dersom du ønsker å ta eksamen (norskprøver), kan vi tilpasse veiledningstiden til dette, slik at du kan nå dine mål vedrørende prøver.

Ikke nødvendigvis, men det er altid bra å øve på det du har lært. Dersom du ønsker å få lekser eller forberede deg for neste online leksjon, vennligst informer læreren din under det første møtet, slik at dere lager en plan for dette. Din lærer vil også hjelpe deg med å se hva som er best for deg. De fleste studentene velger å ha lekser, fordi det gir ekstra motivasjon og det styrker læringen.

JA det er best å ha internet med god dekning, slik at undervisningen er stabil.

Du må lage en profil på vår platform, fordi all undevisning skjer der.

Ja, du trenger et headset med innebygge mikrofon. Du kan også bruke et webkamera, men det er valgfritt. Læreren har webkamera på, men studentene trenger ikke å ha på kamera dersom de ikke ønsker dette.

Vi benytter betalingskort som Visa, Master card, American Express, gjennom PayPal eller gjennom plattformen vår. PayPal is en sikker betalingsmetode som garanterer sikkerhet gjennom dine online transaksjoner. Det er en av de mest foretrukne betalingsmetodene verden over.

Prisen inkluderer onlineklasser samt onlinekurset, dersom du booker en pakke. Det er ingen ekstra registreringsgebyrer eller gjemte kostnader involvert.

Skriv en e-post til voksenopplaeringaleksandersen@gmail.com eller ring +47 45 19 74 34 (WhatsApp/Viber), og vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å finne en løsning.

Customers reviews

Hei LN, jeg har bestått B2 nivået ! Takker mye for god material og stoff som er akkuratt det samme som på Kompetanse Norge. Det som jeg lurer på er noen ord, som jeg prøvde flere ganger å få vite hva byter de ordene. Første ord er skikklig, andre ord er heller og tredje ord er liksom. På forhånd takk for svar.
Norskprøve norskprøve B2
Svetlana Malinska
Helsefagarbeider
Hei, Learn Norsk Tusen hjertelig takk, jeg har lært mye av deres nettopplæring. Jeg skal ta norskprøve A2 B1 skriftlig og muntlig. Jeg trenger noe video om skriftlig og muntlig. Kan du sende meg var så snill ? Jeg kan ikke lære fordi jeg går ikke på skole. Jeg har ikke mulighet å gå på norskkurs.
Norskprøve norskprøve B2
Tahir Shirinov
Rørlegger
Ifjor tok jeg Learn norsk nettkurs i norsk språk på A2,B1 og B2 nivå. Etter 8 måneder klarte jeg å bli ferdig med Bergenstest i Oslo og dermed godkjenne min utdanning som lege i Norge. Tusen hjertelig takk for læring og ganske billig pris på forberedelse i norsk språk. Mvh, Milica
Norskprøve norskprøve B2
Milica Spasovic
Lege
Tusen hjertelig takk. Hvor mye flinke er dere i Learn Norsk. Dette kurset gir oss mange ideer og hjelper med totalt preparasjon til A2 nivå.
Norskprøve norskprøve B2
Zakarija Sirjie
Elektriker
Tusen takk for god lærning. Jeg setter stor pris på det og tester og quizer hjalp meg mye til å bestå B2 nivået på Helsfyr, nå i oktober.
Norskprøve norskprøve B2
Jessica Emanuelle
Student
I did the exam today and your material really helped me preparing for it! I still don't understand everything at the end, but thanks a lot for good preparation!
Norskprøve norskprøve B2
Nura Yusuf
Barnehagelærer

Join Our 852 Happy Students​ Today!

For å utvikle et godt nok språk for å lykkes på NORSKPRØVE, trenger DU en eksplisitt opplæring Dette får DU HER !